Şanlıurfa'nın Akçakale ile merkez Karaköprü ilçe kaymakamları, Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları, Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları, Tunceli'nin Mazgirt kaymakamı ile Erzincan'ın Çayırlı kaymakamı FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Ayrıca Tunceli Vali yardımcısı da terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldı.
ŞANLIURFA'DA 2 KAYMAKAM AÇIĞA ALINDI
Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl'ın açığa alındığı öğrenildi. Daha önce Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ufuk Akıl, 07/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaköprü ilçe kaymakamı olarak atanırken, Karaman'ın Başyayla ilçe kaymakamı olarak görev yapan Hamza Özer ise 2017 yılında Akçakale Kaymakamı olarak atanmıştı.
BATMAN'DA 2 KAYMAKAMA FETÖ SORUŞTURMASI
Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Beşeri Kaymakamı Sinan Aşçı, haklarında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Özadalı'nın Sason Kaymakamlığı'na 10 Eylül 2018'de, Aşçı'nın ise Beşiri Kaymakamlığı'na 7 Ağustos 2019'da göreve başladıkları bildirildi.
ERZURUM'DA DA 3 KAYMAKAM GÖREVDEN ALINDI
Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Devam eden soruşturma kapsamında görevden alınan kaymakamların sayısının artabileceği tahmin ediliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: